Spisinsatser Varmahem

En öppen spis är rena blåsningen! Upp till 90% av värmen försvinner ut ur rökkanalen när du eldar i en traditionell öppen spis. Detta innebär bokstavligen att värmen går upp i rök!

Med en insats ur Varmahems sortiment ger istället den öppna spisen effektiv och skön värme till huset, på samma sätt som en braskamin gör. Välj på traditionella gjutjärnsinsatser eller moderna inbyggnadsinsatser beroende på hur slutresultatet ska bli. Du får på köpet en ren, snygg och praktisk installation där elden tyglas innanför stängda luckor och askan slutar blåsa in på parkettgolvet.

Spisinsatser Jupiter

En spisinsats från Meteor är det självklara valet om installatören själv får välja. Samtliga detaljer är genomtänkta och förfinade sedan 1977 vilket har utvecklat den till att bli mycket användarvänlig och smidig att installera. Produkten är utrustad med riktiga konvektionstuber vilket ger konsumenten en riktig värmemaskin som dessutom mått-anpassas helt efter kundens önskemål.

Spisinsatser Morsö

Det är med glädje och stolthet som vi nu kan erbjuda dig Morsös fulla sortiment av spännande kvalitetsprodukter -allt från den klassiska ”Ekorren” till mer futuristiska nyskapelser -samtliga med den välkända kvalitetskänslan som alltid har varit signum för Morsös produkter