Tillbehör Grillar och Pizzaugnar

Briketthållare till Grill Forno

Briketthållare till Grill Forno

Dörr till Morsö Forno

Med denna ugnsdörr förvandlar du din Morsö Forno till den perfekta röken. Dörren är gjord av rostfritt stål så att den både kan hålla inne värmen och ute regnet. Klicka på länken för att se hur du röker i din Morsö Forno. https://www.youtube.com/watch?v=qtLBA5BGMTo&feature=youtu.be

Dörr till Morsö Grill Forno 2

Ugnsdörren till Morsö Grill Forno 2 ökar användningen av denna vackra grill. Använd din Grill Forno 2 som en rök med hjälp av denna ugnsdörr Denna dörren passar endast ihop med Morsö Grill Forno 2

Handtag till grillgaller/tallrikar

Handtag till Morsös grillgaller / grill&stektallrikar. Rostfritt stålhandtag som säkerställer att du inte bränner dig vid hantering av grilltillbehören. Stålhandtaget kan användas för stektallriken, grilltallriken & grillgallret som kommer med Morsö Grill Forno 2.

Morsö Askraka

Askraka designad av den prisbelönta danska designern Klaus Rath. Den är inte bara idealisk för rengöring, de inbyggda andningsröret är också en stor hjälp när man behöver extra bra drag i glöden.

Morsö Bel

Denna speciellt utvecklade bioetanollampan Morsö BEL ger flamman en mjuk kropp och ett fantastiskt liv. Basen är gjord av gjutjärn, brännare och lock i borstat rostfritt stål, och de lätta keramiska glaset är speciellt konstruerat för att motså flammornas värme.

Morsö Eldtång

Den prisbelönta designern Klaus Rath har utvecklat denna eldtång speciellt för Morsö Forno – längden är anpassad så att du lätt kan flytta runt elden inuti ugnen. Med sin eleganta upphängningsring i rostfritt stål är tången också en vacker dekoration i utomhusköket.

Morsö Forno Cover

Detta specialdesignade skydd är mycket lämpligt att använda som ett extra skydd mot regn och rusk. Skyddet är gjort av formad svart vattentät polyester som i botten avslutas med ett kraftigt snöre införd i en diskret slinga. Tvättas antingen för hand eller i tvättmaskin på 30grader. (Utan sköjmedel)

Morsö Forno Skorsten

För att öka draget och få en bättre förbränning i din Morsö Forno i svåra vind, och väderförhållanden kan du nu köpa ett exklusivt rökrör i svartlackerat rostfritt stål. Röret är 750 mm långt och har en diameter på 124 mm.

Morsö Garden Utebord

Morsö Garden utebord – Designat av den prisbelönta designern Klaus Rath. Detta bordet ger dig en bekväm arbetshöjd när du hanterar ingredienserna och langar pizzor in och ut ur din Morsö Forno. Bordet är gjort av pulverlackerat stål och dess snygga konstruktion spelar vackert med Fornons runda former. I det stora utrymmet under bordet kan du […]

Morsö Gaständare

Med Morsö gaständare är det lätt att komma igång med miljövänlig och snabb eld i din utomhuskamin eller kamin. Morsö gaständare ger en flamma som enkelt kan justeras, funkar även perfekt till matlagning. Påfyllningsbar!

Morsö Grill Forno 2 Cover

Detta formsydda skydd är tillverkat av ett starkt, vattentätt material som skyddar din Grill Forno i alla årstider. Dessutom kan skyddet tvättas antigen för hand eller i tvättmaskin på 30 grader (sköljmedel skall inte användas!)

Morsö Grill Forno 2 Grillgaller

Gjutjärnsgallret, som ingår i Morsö Grill Forno 2 kan med fördel också användas som tillbehör till Morsö Forno. Stålhandtag för hantering finns som tillval.

Morsö Grillstarter

Morsö Grillstarter

Morsö Grilltallrik

Morsö Grilltallrik/platta är gjord av emaljerat gjutjärn och är perfekt för att hålla den saftiga grillade biffen och andra grillrätter varma. Dessutom är grilltallriken dekorativ och passar alla bord på terrasen eller i trädgården. Grillplattorna levereras 2st/förp.

Morsö Handske

Morsö står för kvalitet! Eld och grill handlar inte bara om värme utan också om goda erfarenheter. Ibland måste elden justeras så att de dansande flammorna får de bästa förutsättningarn och de vackraste spelet. Därför har Morsö tagit fram en spisvante/handske i tung mocka med bra isolering så att du kan flytta brinnande vedträn utan att […]

Morsö Ignis Grillgaller

Det finns en liten scout i oss alla…. Detta grillgaller ger dig och din familj extra användning av din Morsö Ignis eldgryta Gallret passar snyggt och säkert i skårorna på eldgrytan och den ger dig perfekt grill för t.ex. korv och grönsaker. Grillgallret är gjort av polerat rostfritt stål.

Morsö Kamino Cover

Detta formsydda skydd är tillverkat av ett starkt, vattentätt material som skyddar din Morsö Kamino i alla årstider. Dessutom kan skyddet tvättas antigen för hand eller i tvättmaskin på 30 grader (sköljmedel skall inte användas!)

Morsö Kokbok

I Morsös kokbok hittar du recept för mat som har en sak gemensamt, oavsett om det är pizza, fisk, kött eller bröd = livets glädje. Glädjen att laga bra mat med bra ingredienser i bra saker.

Morsö Mill 14´

Morsö Mill 14´ Är en kryddkvarn som kan användas för både salt, peppar och andra torkade kryddor. Rengöring: tvätta endast med varmt vatten – ingen två – och låt aldrig gjutjärn stå i vatten. Låt kvarnen torka väl innan påfyllning.

Morsö Pizza/Ört skärare

Morsö pizza/ört skärare är ett funktionellt köksredskap som är idealiskt för skärning av pizza samt örter. Med ett litet tryck på de rundade trähandtaget glider de skarpa snittet lätt genom den krispiga pizzabottnen.

Morsö Pizzaspade

Morsö Pizzaspade är droppformad och tillverkad av aluminium med ett ekskaft och är speciellt utformad för Morsö Forno utegrill.  

Morsö Pizzaspade Bambus

Morsö Pizzaspade Bambus är gjord av oljad bambu från certifierade plantager. Med sitt exklusiva utseende är Morsö Pizzaspade Bambus inte bara lämplig som ett bakredskap, utan fungerar även perfekt som serveringsbricka på matbordet.

Morsö Salt 14´

Morsö Salt 14´ är en saltbehållare i det vackra materialet gjutjärn. En lufttät förvaring av salt och andra torkade kryddor. Rengöring: Tvätta alltid med varmt vatten och låt behållaren torka väl innan påfyllning.

Morsö Smokeeper

Morsö Smokeeeper är ett gjutjärnslock som kan appliceras på både Morsö Forno och Morsö Grill Forno 2 vid rökning. Locket gör så att röken stannar och att rökprocessen optimeras.

Morsö Spice 14´

Spice 14 är en Chilikvarn som Morsö har utvecklat i sammarbete med Chili-Klaus. Spice 14 kan användas för att mala torkad chili och andra torkade örter. Dessutom fungerar kvarnens inre behållare som en lufttät förvaring av örter. Rengöring: tvätta alltid med varmt vatten och låt kvarnen torka väl innan påfyllning.

Morsö Stektallrik

Morsö Stektallrik/platta är gjord av emaljerat gjutjärn, där den porösa strukturen fördelar värme och smak som inget annat material klarar. Kan användas som varmt eller kallt serveringsfat. Stålhandtag finns som tillval.

Morsö Tavolo

Morsö tavolo – Utebord till grillarna i Morsö Gas Familjen. Gjort i svart kompositmaterial med pulverlackerade stålben. Bordet har två påmonterade hjul och plats till gasflaskan finns under bordet Bordets front har upphängningskrokar för grilltillbehör så att man har allt nära till hands.

Morsö Terra Utebord

Morsö Terra utebord Detta bordet ger dig en bekväm arbetshöjd när du hanterar ingredienserna och langar pizzor in och ut ur din Morsö Forno. Bordet är gjort av pulverlackerat stål och dess snygga konstruktion spelar vackert med Fornons runda former. I utrymmet under bordet kan du lagra ved, örter och allt vad en grillmästare eller pizzabagare behöver

Morsö Tuscan Grill

Morsö Tuscan Grill är ett grillgaller av emaljerat gjutjärn. Med en diameter på 33 cm får du en grillyta på över 800 cm2. Morsö Tuscan Grill används i Morsö Forno och Morsö Kamino och låter dig grilla saker som biffar och grönsaker med skarpa, veldefinerade grillmärken. Det är också på detta galler som fisken ska […]

Morsö Vetro Pizzasten Glas

Morsö Vetro pizzasten tål upp till 500 grader och är därför den perfekta pizzastenen, oavsett om du använder den i din utomhuspizzaugn, på grillen eller i ugnen i köket. Olika sorters kött, fisk och grönsker kan också med fördel bakas/stekas på glasplattan, helt utan fett om man så önskar. Med Morsö Vetro pizzasten har du inte […]

Morsö Yxa

Morsö Yxa är en supervacker handyxa med skaft av originalt handoljat amerikanskt hickory trä med exeptionell styrka. Yxans blad är ett 700 grams välgjort blad av högsta kvalitet C45 kolstål, med en Rockwell-hrdehet på ca 53-56 HRC