Spisinsatser Morsö

Unikt produktutbud stärks med Morsö

Det är med glädje och stolthet som vi nu kan erbjuda dig Morsös fulla sortiment av spännande kvalitetsprodukter -allt från den klassiska ”Ekorren” till mer futuristiska nyskapelser -samtliga med den välkända kvalitetskänslan som alltid har varit signum för Morsös produkter.

Morsös väletablerade produktprogram och varumärke tillför oss en viktig del i vår strategi och strävan att vara en attraktiv partner och leverantör av kvalitets- och nyskapande produkter för dig som säljer eldstäder och skorstenar

Morsö 5660

Morsö 5660 är en avancerad spisinsats som fullständigt lever upp till Morsös hantverksmässiga traditioner. Designen är stram och stilren och gjutjärnets råa och levande yta ger insatsen en rustik framtoning.

Vår innovativa spisinsats har ett avancerat förbränningssystem med tillförsel av tertiärluft. Morsö 5660 har extra stor brännkammare och rymmer vedlängder upp till 50 cm till de kallaste vinterkvällarna.

Insatsen på bilden är utrustad med heltäckande glasfront (tillägg

Morsö S100-12

Upplev den behagliga värmen från Morsö S100, som med sin enorma bredd, skiljer sig från andra spisinsatser på marknaden. Insatsen är exklusiv och elegant på en och samma gång.S100 – serien kännetecknas av en enkel funktionell inramning och en knivskarp insyn till flammorna.Storleken gör det möjligt att få en insats som anpassas till din egen stil, och i ett format som är både dekorativt och praktiskt.

Morsö S100-12 har en hisslucka, som lyfts och elegant försvinner bakom omramningens vägg.

Morsö S120-21

Morsö S120-21 är en genomsynsinsats med glas på bägge sidor vilket gör att elden och värmen kan utnyttjas från två separata rum samtidigt. Spisinsatsens bredd och insyn till elden sprider en hemtrevlig känsla. Denna spisinsats passar perfekt in i det stilrena hemmet där väggen som bestryks av insatsens flammor kommer att påminna om ett vackert måleri eller en platt-tv.

Morsö S120-21 har dörr på gångjärn

Morsö S121-21

En spisinsats som passar in i de flesta hem och som enkelt passas ihop med den befintliga inredningen.Den tvåsidiga spisinsatsen Morsö S121-21 värmer åt flera håll samtidigt och säkerställer kontakten mellan de berörda rummen. Insatsen är tillverkad i stram, modern och stilren design.

Morsö S121-21 levereras med gångjärnsförsedd dörr och självstängning.

Morsö S122-22

Morsö S122 är en imponerande stor genomsynsinsats som effektivt fördelar både värme och trivsel till de berörda rummen. Det avancerade förbränningssystemet lever upp till de strängaste miljökraven. Denna eftertraktade spisinsats har stor glaslucka och självrengörande glasrutor som tillåter en gnistrande insyn till elden som sätter hela väggen i flammor.

Morsö S122 är platsbesparande och kan enkelt placeras i de flesta hem. Den täta, och säkra dörrstängningen garanterar funktionssäkerhet under insatsens livslängd.

Levereras med friktionsfri och exklusiv hisslucka för öppning och stängning.

Morsö S140-41

Med glas åt två sidor ger Morsö S140 en helt unik möjlighet för optimal värme och njutning. Med sin stilsäkra design och den stora obrutna glasluckan ger denna insats en elegant och direkt insyn till elden. Morsö S140 blir automatiskt en populär mittpunkt i rummet och ger en stark känsla av exklusivitet.

S141-41 har gångjärnsdörr och ett imponerande självstängningssystem.

Morsö S80-90

Den är inbyggd, den är väldigt stor och den liknar en exklusiv TV-skärm. En riktig designnyhet.

Med ett fyrkantigt formspråk och med kolsvart glas, som slår konkurrenterna av banan, har Morsö S80 blivit en verklig succé hos villaägare. Gångjärnen är diskret dolda i insatsens design, och en stor lucka sörjer för vacker och sotfri insyn i flammorna. Insatsen framstår som ett exklusivt och hypermodernt stycke konst som sätter väggen i flammor och utgör en naturlig del av inredningen.

Morsö spisinsats med funktionalitet i toppklass och även fast den är platt har ingen kompromiss gjorts avseende den erkända Morsökvaliteten.S80-90 är svanenmärkt och har den absolut senast utvecklade förbränningstekniken.

Eldstaden kan ta extra stora vedträn och luckhandtaget som är ett s.k. ”kallt handtag”, ger ett bra grepp om luckan, och ger inga brända fingrar vid påfyllning av ved.